Particuliere thuiszorg Amsterdam

Wanneer u er (nog) niet aan toe bent om te verhuizen naar een zorginstelling maar wel extra zorg nodig heeft, kunt u kiezen voor particuliere zorg bij u thuis. Met particuliere thuiszorg in Amsterdam kunt u op een verantwoorde wijze thuis blijven wonen, daar waar u gewend bent en zich vertrouwd voelt. Daarnaast houdt particuliere thuiszorg vaak ook in dat u privé verzorging en verpleging ontvangt van uitstekende kwaliteit. Maar waar moet u voor kiezen als u op zoek bent naar de beste zorg bij u thuis? Tegenwoordig zijn er veel zorginstellingen die particuliere zorg aanbieden, zeker wanneer u in de omgeving van Amsterdam woont. Een professionele organisatie met een breed zorgaanbod is Zuster Jansen.  Zuster Jansen brengt van tevoren nauwkeurig uw zorgwensen in kaart, en biedt vervolgens een passende oplossing die al op korte termijn kan worden ingezet.

Zorg waarbij uw wensen centraal staan

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Amsterdam, is het verstandig om uw situatie eens goed te bekijken. Waar heeft u behoefte aan? Wat kunt (en wilt) u nog zelf, en wat vindt u belangrijk als het gaat om externe hulp? Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor verschillende soorten professionele thuiszorg, waarbij natuurlijk volledig rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan de beste 24-uurs zorg? Of ontvangt u liever enkel zorg in de nacht bij u thuis? U kunt Zuster Jansen bovendien inschakelen wanneer u momenteel al reguliere thuiszorg of mantelzorg ontvangt, maar op zoek bent naar aanvullende zorg.

Waarom particulier?

Steeds meer mensen kiezen voor particuliere zorg. Vooral de hoge mate van keuzevrijheid speelt hier een grote rol in: bij particuliere thuiszorg beslist u namelijk helemaal zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en welke soort zorg u vervolgens wilt ontvangen. Zuster Jansen helpt veel mensen die lijden aan dementie, mensen die herstellende zijn van een operatie of mensen die in afwachting zijn van verblijf in een zorginstelling. Het is mogelijk om tijdelijk zorg te ontvangen, maar ook langdurige of permanente ondersteuning behoort tot de opties. Kortom: Zuster Jansen biedt een passend antwoord op iedere zorgvraag.

Snel de juiste zorg bij u thuis

Wanneer u samen met Zuster Jansen een keuze heeft gemaakt voor zorg die bij u past, kan de zorg direct bij u thuis worden ingezet. Ook wanneer u met spoed privé verzorging en verpleging nodig heeft, staan de ervaren verzorgers van Zuster Jansen voor u klaar. Er wordt namelijk niet gewerkt met wachtlijsten, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen als u dit niet wilt. Wilt u graag meer weten over onze zorgverlening, of wilt u uw situatie bespreken met onze zorgcoördinator? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met Zuster Jansen, via 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN