12-uurs zorg Amsterdam

Wat is 12-uurs zorg Amsterdam? 12-uurs zorg is een uitstekende oplossing als u op zoek bent naar aanvullende zorg. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u al reguliere thuiszorg of mantelzorg ontvangt, maar dat u hier graag nog een aanvulling op wenst. In dat geval kunnen de professionele verzorgers van Zuster Jansen u van dienst zijn. Wij helpen u graag wanneer u door (chronische) ziekte, lichamelijke beperkingen of ouderdom (tijdelijk) minder zelfstandig bent. Lees gerust meer over 12-uurs zorg in Amsterdam.

Wanneer kiest u voor 12-uurs zorg?

Wanneer u te maken heeft gekregen met ingrijpende omstandigheden, kan de behoefte aan passende zorg en ondersteuning sterk groeien. Bij Zuster Jansen zijn we gespecialiseerd in 24-uurs zorg, maar we kunnen goed begrijpen dat deze ruime, intensieve vorm van zorg niet voor iedereen van toepassing kan zijn. Vooral als u dagelijks al een reguliere thuiszorgwerker over de vloer krijgt, of wanneer een familielid voor u zorgt, kunnen we ons voorstellen dat 24-uurs zorg niet nodig is. 12-uurs zorg kan dan uitkomst bieden. Onze professionele zorgverleners helpen u dan de dag door, en onderhouden contact met uw andere verzorgende(n) voor een soepele overdracht.

Warme, persoonlijke hulp van vertrouwde gezichten

Bij Zuster Jansen bieden we warme, persoonlijke zorg waarbij u volledig ondersteund wordt. Omdat we het belangrijk vinden dat u een goede band opbouwt met uw verzorgers, werken we met teams die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Het zijn dus steeds dezelfde mensen die bij u thuis komen om voor u te zorgen. U hoeft niet continu kennis te maken met tijdelijke krachten of vervangers, we zorgen er echt voor dat u alle gelegenheid krijgt om vertrouwd te raken met ons en onze zorgverlening. Ook uw familieleden hebben steeds een vast aanspreekpunt. Zij worden zoveel mogelijk betrokken bij het proces, zonder dat ze een zware zorgtaak hoeven uit te voeren.

Particuliere zorg, wat houdt dit in?

Particuliere 12-uurs zorg is zorg waar u geheel zelf de controle over houdt. Dat is het grote voordeel van particuliere ondersteuning. Wij horen tijdens een intakegesprek graag van u wat uw persoonlijke wensen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse routine of uw privacy. Aan de hand van die informatie, richten wij de zorg voor u zo passend mogelijk in. Omdat Zuster Jansen niet met wachtlijsten werkt, kunt u op zeer korte termijn al rekenen op onze ondersteuning. Zelfs in spoedgevallen heeft u met één telefoontje de juiste zorg al geregeld. Bel gerust met onze zorgcoördinator voor meer informatie, via 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN