24-uurs zorg Amsterdam

Wanneer u in Amsterdam woont en behoefte heeft aan verzorging en verpleging op niveau, kunt u ervoor kiezen om deze zorg thuis te ontvangen. Ook wanneer u permanente zorg nodig heeft, kunt u in veel gevallen gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Zuster Jansen helpt u graag deze wens te realiseren, door particuliere zorg op maat te bieden in Amsterdam en omgeving. Onze ervaren zorgverleners staat onder andere voor u klaar met 24-uurs zorg in Amsterdam, waarbij het u dag en nacht aan niets ontbreekt. Met onze hulp kunnen mantelzorgers worden ontlast, zodat uw familieleden niet (langer) belast hoeven te worden met een zware zorgtaak.

Zorg ontvangen zoals u dat wenst

Neemt u contact op met Zuster Jansen om uw zorgwens aan ons voor te leggen, dan volgt er allereerst een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek worden uw behoeften zo nauwkeurig mogelijk in kaart gebracht. Welk type verzorging en verpleging heeft u nodig? Op welke manier wilt u onze zorg te ontvangen? Hoe wenst u om te gaan met uw zorgverlener? Is privacy voor u belangrijk, of heeft u juist behoefte aan veel gezelschap? U kunt uw persoonlijke voorkeuren uitgebreid bespreken met onze zorgcoördinator, zodat de verzorgers hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

Exclusieve verzorging met veel persoonlijke aandacht

Met 24-uurs zorg in Amsterdam door Zuster Jansen kunt u altijd rekenen op exclusieve zorg van de beste kwaliteit. Onze zorgverleners zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben ruime ervaring in het verlenen van privé verzorging en verpleging.

Omdat wij alle verzorgers kennen die voor ons werkzaam zijn, kunnen wij een zorgteam voor u samenstellen dat echt bij u past. U krijgt daarbij nooit te maken met meer dan vijf verschillende mensen, zodat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten.

24-uurs zorg bij Alzheimer

Onze gespecialiseerde zorgverleners kunnen ook uitstekend 24-uurs zorg verlenen bij de ziekte van Alzheimer. Hierbij gaat het om intensieve privé verzorging en verpleging, volledig gericht op dementie en de gevolgen daarvan. Er is niet alleen veel aandacht voor u, maar ook voor uw naasten. Voor hen kan de situatie tenslotte ook zwaar zijn, en veel emotie met zich meebrengen. De verzorgers van Zuster Jansen weten daar als geen ander mee om te gaan.

Wilt u meer weten over Zuster Jansen, of bent u benieuwd naar de rest van ons zorgaanbod? U kunt te allen tijde contact opnemen voor een (vrijblijvend) gesprek. Bel hiervoor naar 020 – 6366837. Wij helpen u graag verder.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN