Palliatieve zorg Amsterdam

Wanneer u ongeneeslijk ziek bent verklaard, of wanneer u te maken heeft met een levensbedreigende ziekte, is het van belang om goede zorg te ontvangen. Zeker als u het liefst zo lang mogelijk thuis zou willen blijven wonen. Als u op zoek bent naar palliatieve zorg in Amsterdam, kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. U hoeft dan niet te verhuizen, een professionele zorgverlener komt voor u zorgen. De zorgverleners van Zuster Jansen hebben jarenlange ervaring en bieden passende, respectvolle zorgverlening in de laatste levensfase. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan daarbij altijd centraal.

Thuis blijven wonen, omringd door geliefden

Verblijf in een hospice (of andere huiselijke zorginstelling) is voor velen een warme, welkome oplossing, maar voor velen ook niet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het liefst in uw eigen huis woont, zoals u dat jaren gedaan hebt. Met de hulp van Zuster Jansen kan uw zorgwens worden vervuld, zonder dat familieleden en vrienden een zware zorgtaak op zich hoeven te nemen. Zij kunnen gewoon bij u langskomen, waarbij u in alle rust de kans krijgt om te genieten van elkaars gezelschap, en op passende wijze afscheid te nemen wanneer de tijd daar rijp voor is.

Aandacht voor u als persoon

Zuster Jansen vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk. Om die reden wordt er gewerkt met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Een goede band met u en met uw naasten vinden wij namelijk erg belangrijk, en dan is het niet bevorderlijk als u steeds weer kennis moet maken met nieuwe verzorgers. Zo kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat u altijd prettig en vertrouwd voelt bij de zorg die u ontvangt. Uw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van onze intensieve privé verzorging en verpleging.

Altijd de juiste zorg om u heen

Wanneer u kiest voor onze palliatieve zorg in Amsterdam, is het onder andere mogelijk om 24 uur per dag zorg te ontvangen. Dit betekent dat er dag en nacht een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig is om u te verzorgen en verplegen.  U kunt er ook voor kiezen om alleen overdag zorg te ontvangen, of juist vanaf later op de avond. Dit kan met 12-uurs zorg van Zuster Jansen. Bent u er niet zeker van wat voor u het beste is? Zuster Jansen informeert u graag over de mogelijkheden, zodat u altijd zorg ontvangt die bij u past. U kunt daarvoor te allen tijde contact opnemen, via 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN