Nachtzorg Amsterdam

Nachtzorg is een specifieke vorm van particuliere zorg bij u thuis. Hierbij is er een professionele zorgverlener bij u aanwezig, die voor u komt zorgen gedurende de nacht. Zuster Jansen biedt u met nachtzorg in Amsterdam de mogelijkheid om thuis te blijven wonen, en comfortabel uw nacht door te brengen. De hele nacht door kunt u een beroep doen op uw zorgverlener, wanneer u professionele verzorging of verpleging nodig heeft. Heeft u behoefte aan ondersteuning in de nacht? Kies dan voor nachtzorg Amsterdam van Zuster Jansen. U kunt zo op een verantwoorde manier thuis blijven wonen, omdat u altijd in goede handen bent.

Waak- en slaapdiensten

Bij Zuster Jansen maken we onderscheid tussen waak- en slaapdiensten, als het gaat om nachtzorg in Amsterdam. Dit verschil komt voort uit de diverse zorgvragen waar wij tot nu toe ervaring mee hebben. Wanneer er relatief weinig zorgmomenten in de nacht nodig zijn, kunt u Zuster Jansen uitstekend inschakelen voor slaapdiensten. Er is dan tussen 23:00 en 07:00 uur altijd een professionele zorgverlener bij u aanwezig, die klaarstaat met laagcomplexe zorg. Zijn er echter meerdere zorgmomenten ‘s nachts, waarbij eventueel medicatie moet worden toegediend, dan zijn waakdiensten voor u een betere optie. Wanneer u twijfelt, neem dan gerust eens contact op voor meer informatie.

Een geruststelling voor u en uw naasten

Het ontvangen van professionele nachtzorg is een hele geruststelling voor uzelf, maar ook voor uw naasten.

Zij weten dat er altijd professioneel hulp in de buurt is. In de ochtend helpen onze zorgverleners u met opstaan, zodat u klaar bent voor een nieuwe dag. Indien u overdag mantelzorg of reguliere thuiszorg ontvangt, wordt gezorgd voor een soepele overdracht.

Ook als u in afwachting bent van verblijf in een zorginstelling, kan Zuster Jansen een passende oplossing bieden. Onze nachtzorg in Amsterdam kan namelijk uitstekend ingezet worden als overbruggingszorg. Wanneer de locatie van uw keuze dan weer beschikbaar is, kunt u met een gerust hart vertrekken.

De perfecte zorgoplossing

Bent u op zoek naar de perfecte zorgoplossing? Zuster Jansen helpt u om passende zorg te vinden. Indien nachtzorg voor u niet voldoende is, biedt Zuster Jansen ook andere vormen van particuliere thuiszorg, zoals 24-uurs zorg. Voor ons complete zorgaanbod kunt u terecht op de website van Zuster Jansen. Wilt u uw situatie persoonlijk bespreken met onze zorgcoördinator? Bel dan vrijblijvend naar 020 – 6366837. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste ondersteuning, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN