Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rivas Beatrixziekenhuis beste van Nederland

De top 100 ziekenhuizen in Nederland zijn bekend gemaakt door het Algemeen Dagblad. Net als vorig jaar is het Rivas Beatrixziekenhuis in Gorinchem het beste ziekenhuis van Nederland. Directeur ziekenhuiszorg Anja Blink is zeer blij met deze tweede overwinning op rij. 90 procent van alle punten zijn gescoord. Op vrijwel alle van de 36 kwaliteitskenmerken die meetellen voor de beoordeling scoort het ziekenhuis goed.

Het is pas de tweede keer dat een ziekenhuis twee keer achter elkaar wint, eerder heeft het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht twee keer achter elkaar gewonnen, in 2013 en 2014. Het MCSlotervaart in Amsterdam sluit de lijst af. Dit ziekenhuis scoort laag wanneer het gaat om controle op pijn, ondervoeding en delier. Bovendien liggen patiënten langer dan verwacht in het ziekenhuis of worden na ontslag toch nog weer opgenomen. Bekijk hier de volledige Top 100 ziekenhuizen in Nederland.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN