Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

02/03/2016 Zuster Jansen HKZ gecertificeerd voor HKZ deelschema bemiddeling

Met gepaste trots kunnen we melden dat Zuster Jansen per 25 februari 2016 gecertificeerd is voor HKZ deelschema bemiddeling en ISO 9001. Dit keurmerk is aan Zuster Jansen toegekend omdat wij als bemiddelingsbureau voor particuliere thuiszorg een doeltreffende en efficiënte schakel zijn tussen zorgvrager en zorgverlener.

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Wanneer een organisatie een HKZ certificering ontvangt, betekent dat onder andere het volgende:

U kunt er dus vanuit gaan dat de hulp van Zuster Jansen voldoet aan alle kwaliteitsnormen die vooraf door de HKZ zijn vastgesteld. Op de website van de HKZ kunt u meer informatie vinden over de diverse certificeringen. Natuurlijk kunnen we u ook persoonlijk vertellen wat de certificering HKZ Bemiddeling voor u betekent wanneer u Zuster Jansen inschakelt voor zorg bij u thuis.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN