Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

30/09/2016 Van Rijn alert op problemen met pgb

Staatssecretaris Martin van Rijn gaat de komende tijd scherp letten op eventuele problemen die ontstaan met declaraties van mensen met een persoonsgebonden budget (pgb). Vanaf 1 november betaald de Sociale Verzekeringsbank onjuiste declaraties niet meer uit.

De Tweede Kamer is bang voor problemen en vreest voor een herhaling van begin 2015. Toen ontvingen veel mensen geen of foutieve betalingen. Van Rijn wil dat ook voorkomen uiteraard maar er gebeuren dingen die niet gepland kunnen worden aldus van Rijn. De SVB benaderd nu mensen die incorrecte declaraties indienen en wordt doorgenomen wat er anders moet. In oktober worden deze foute declaraties nog uitbetaald, vanaf november niet meer. Van Rijn houdt goed in de gaten of de adviezen die de SVB geeft resultaat hebben.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN