Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

19/10/2015 Thuiszorg ZZP heeft goede ervaringen met Zuster Jansen

Voor ZZP’ers in de thuiszorg is het prettig dat er een zorgbemiddelaar is zoals Zuster Jansen. Wij zijn namelijk de schakel tussen de mensen die zorg nodig hebben en de mensen die zelfstandig zorg aanbieden. Het is voor zelfstandige zorgverleners mogelijk om als freelancer of ZZP’er bij Zuster Jansen te gaan werken. ZZP’ers kunnen zich aanmelden via www.zusterjansen.nl. Wanneer u als zelfstandige werkzaam bent bij Zuster Jansen, wordt u altijd rechtstreeks betaald door de cliënt (opdrachtgever) en niet door Zuster Jansen zelf. Wij zorgen ervoor dat u op de juiste plek terechtkomt en dat u passende zorg kunt bieden waar deze het hardst nodig is.

Wat vinden zelfstandigen bij Zuster Jansen?

Wanneer ZZP’ers zich aansluiten bij Zuster Jansen, worden ze ingezet in kleine, vaste teams van maximaal vijf zorgverleners. Zij krijgen echt de kans om een band op te bouwen met de cliënt en in te spelen op zijn/haar behoeftes. Een goede communicatie tussen de zorgverleners, maar ook met de familieleden en eventuele partner van de cliënt, is essentieel. Sociale vaardigheden zijn daarom ook erg belangrijk wanneer u als ZZP’er graag via Zuster Jansen aan het werk wil gaan.

Betrokkenheid van alle partijen

Zuster Jansen houdt goed in de gaten hoe de verschillende zorgprocessen verlopen en dient uiteraard als klankbord voor alle betrokken partijen. Onze nauwe betrokkenheid zorgt voor een tevreden gevoel bij de ZZP’ers waar we mee werken en dat vinden we erg belangrijk. Particuliere thuiszorg door Zuster Jansen strekt zich verder uit dan lichamelijke verzorging en verpleging, ook moeten de ZZP’ers klaar kunnen staan met emotionele begeleiding en ondersteuning. Wij zetten ons iedere keer weer in om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, zodat iedereen direct de professionele zorg krijgt die hij/zij nodig heeft.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN