Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

20/01/2017 Nederlanders zijn gematigd tevreden over zorg

Uit een representatieve peiling uitgevoerd door NUpanel blijkt dat Nederlanders in gelijke mate wel en niet tevreden zijn over het zorgstelsel. 46 procent van de bijna 3000 panelleden zijn in meer of mindere mate tevreden over zorg, eenzelfde percentage is dat in meer of mindere mate niet. Acht procent is neutraal.

Het percentage dat zeer ontevreden is (7 procent) is echter groter dan het percentage dat zeer tevreden is (3 procent). Men is kritisch over de rol van de politiek bij de gezondheidszorg, men heeft weinig vertrouwen hierin. Zeker wanneer gevraagd wordt naar de rol van het kabinet-Rutte 2. Volgens 74 procent van de ondervraagden geeft aan dat dit kabinet de kwaliteit van zorg heeft verslechterd.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN