Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

31/01/2017 Kwaliteit verpleeghuiszorg openbaar gemaakt

Diverse verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties die verpleeghuiszorg leveren hebben afgelopen najaar een vragenlijst ingevuld over de veiligheid van zorg. Deze gegevens zijn door de Inspectie voor de Gezondheidszorg openbaar gemaakt op verzoek van de Taskforce Waardigheid en Trots. Dit taskforce probeert de kwaliteit van zorg in verpleeghuizen te verbeteren.

De komende jaren zal er steeds meer informatie over kwaliteit van zorg openbaar gemaakt worden. Op een nieuwe deelwebsite van de IGZ kan men zoeken naar verpleeghuizen en zorginstellingen. De vragenlijst met antwoorden is dan in te zien. Niet alle zorgorganisaties die in verpleeghuizen werken hebben toestemming gegeven om deze gegevens openbaar te maken.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN