Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

19/10/2016 Hypermoderne spoedeisende hulp AMC is geopend

Sinds kort is een van de modernste spoedeisende hulpafdelingen geopend in Amsterdam. Na een verbouwingsperiode van tweeënhalf jaar en 30 miljoen euro is de vernieuwde hypermoderne spoedeisende hulpafdeling van het AMC in gebruik. Bij de inrichting van de nieuwe SEH is veel aandacht geweest voor het gemoed van de patiënten en bezoekers. Het lijkt meer op een lobby van een hotel dan op een steriel ziekenhuis.

Ook op medisch gebied is de spoedeisende hulpafdeling erg modern. Er zijn twee CT-scanners aanwezig waarvan een op een rails, hierdoor kunnen patiënten in verschillende behandelruimtes direct na elkaar geholpen worden. De afdeling heeft ook een eigen MRI-scan, daardoor kunnen patiënten sneller geholpen worden en hoeven zij geen lange rit door het ziekenhuis in een ziekenhuisbed te maken. In totaal kunnen er jaarlijks 45.000 mensen behandeld worden, 15.000 meer dan op de vorige afdeling.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN