Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

09/05/2016 Huisartsen hebben goede ervaringen met 24-uurs zorg van Zuster Jansen

Huisartsen willen natuurlijk het beste voor hun patiënten. Thuis wonen wordt voor veel mensen steeds belangrijker, ook als er sprake is van een ziekte, handicap of ouderdomskwalen. Wanneer verblijf in een zorginstelling geen (gewenste) optie is, zal de huisarts u wellicht wijzen op de mogelijkheden die thuiszorg met zich meebrengt. Huisartsen hebben daarbij goede ervaringen met de 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Dit is privé zorg die dag en nacht kan worden ingezet, zonder dat u daarvoor op een wachtlijst komt te staan. Door 24-uurs zorg thuis in te zetten, kunnen veel meer mensen in hun vertrouwde omgeving blijven. De zorgverleners nemen de (zware) zorgtaken over van mantelzorgers, waardoor het voor iedereen makkelijker wordt om met de situatie om te gaan.

Wensen van de zorgvrager staan centraal

24-uurs thuiszorg van Zuster Jansen houdt in dat de wensen van de zorgvrager altijd centraal staan. Wij concentreren ons op wat u allemaal nog zelf kunt doen, en helpen daar graag bij. Samen activiteiten ondernemen en uitstapjes maken kunnen daar deel van uitmaken. Bovendien gaan we met u mee naar de huisarts of het ziekenhuis als dat nodig is. Huisartsen weten dat de zorgverleners van Zuster Jansen zich 100 procent inzetten om 24-uurs zorg op maat te bieden, precies zoals u dat wenst. U bent altijd in goede handen, en ook uw familie vindt rust in de wetenschap dat u dag en nacht de juiste verzorging krijgt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

   • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN