Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nieuws

12/10/2015 Alzheimer Nederland heeft goede ervaringen met Zuster Jansen

Alzheimer Nederland is een stichting die onderzoek naar de ziekte van Alzheimer financiert, met als doel om deze ziekte uiteindelijk te voorkomen of te genezen. Tot die tijd is er kwalitatief hoogwaardige zorg nodig voor de mensen die lijden aan Alzheimer, of het nu gaat om een vroeg of vergevorderd stadium. In sommige gevallen is er een mantelzorger aanwezig die deze zorgtaak op zich kan nemen, maar wanneer dit niet mogelijk is moet er goed gezocht worden naar passende zorg. Het is voor mensen met Alzheimer tenslotte wenselijk om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving. Particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen kan in deze gevallen worden ingeschakeld om thuis professionele zorg te bieden, die past bij de persoonlijke wensen en behoeften van de zorgvrager.

Een passende zorgoplossing bij de ziekte van Alzheimer

Bij Zuster Jansen kiest u niet voor één soort zorg. Iedere situatie is tenslotte anders en dat vraagt ook om verschillende oplossingen die ingezet kunnen worden. Het is mogelijk om dag en nacht verzorging en verpleging te ontvangen, maar er zijn ook andere constructies beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld ook 12-uurs zorg ontvangen wanneer u voor een deel al mantelzorg of reguliere thuiszorg ontvangt. Alzheimer Nederland geeft ondersteuning aan mensen die aan dementie lijden, maar ook aan hun naasten. Ook bij Zuster Jansen kunt u rekenen op ondersteuning, in medische, praktische en emotionele zin. Het is tenslotte voor iedereen zwaar wanneer de ziekte van Alzheimer in de directe omgeving wordt geconstateerd.

Professionele hulp op korte termijn

Bent u op zoek naar zorg bij de ziekte van Alzheimer, voor uzelf of voor iemand van wie u houdt? Bekijk dan de website van Zuster Jansen voor het complete overzicht van de zorg- en dienstverlening. Particuliere thuiszorg door Zuster Jansen kan in heel Nederland worden ingezet, en omdat er niet met wachtlijsten wordt gewerkt kan dit al op zeer korte termijn.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN