Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Goede ervaringen met overbruggingszorg Zuster Jansen

De overbruggingszorg van Zuster Jansen wordt steeds vaker ingezet om mantelzorgers te ontlasten en mensen zorg in de vertrouwde omgeving te bieden. Steeds vaker wordt gekozen om overbruggingszorg thuis te ontvangen, wanneer iemand bijvoorbeeld een opname in een verzorgingshuis, verpleeghuis of ziekenhuis afwacht. Ook na een ingrijpende operatie of buitenshuis verblijf kan overbruggingszorg worden ingezet. De transferverpleegkundige is dan degene die de overgang naar de thuissituatie regelt. De zorgverleners van Zuster Jansen zorgen altijd voor optimale communicatie met de verpleegkundige, zodat men precies weet hoe de zorg het beste kan worden ingezet.

Overbruggingszorg op maat

Wat zijn uw wensen als het gaat om overbruggingszorg? Wilt u ook graag, net als vele anderen, thuis worden verzorgd omdat verblijf in een verzorgingshuis (nog) niet mogelijk is? Dan staat Zuster Jansen graag voor u klaar. Overbruggingszorg kan op diverse manieren worden ingevuld. U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op onze 24-uurs zorg, waarbij er dag en nacht een toegewijd zorgteam voor u klaarstaat. Is er een familielid dat voor u zorgt, maar geldt dit alleen voor overdag? Dan kan overbruggingszorg ook alleen ‘s nachts worden geboden. Hoe we u gaan helpen, hangt volledig af van uw persoonlijke wensen en behoeften. Zuster Jansen heeft al vele zorgwensen kunnen realiseren, en ook uw zorgvraag kunnen we passend beantwoorden door de juiste zorg in te zetten. Heeft u ons nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN