Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artikelen

19/12/2016 Zuster Jansen geslaagd voor jaarlijkse HKZ-audit

Zuster Jansen is afgelopen week middels een HKZ-audit op haar kwaliteit van zorg- en dienstverlening getoetst. De audit werd gedaan door DNV-GL. Na de audit bleek dat Zuster Jansen met vlag en wimpel is geslaagd.

De certificatie scope voor Zuster Jansen heet: Bemiddeling en matching tussen zorgvragers en freelance zorgverleners/ZZP-ers in de thuiszorg, monitoring van de bemiddeling en de administratieve afhandeling ervan.

De auditor gaf in het rapport aan dat het kwaliteitsmanagement systeem van Zuster Jansen erg goed is doorontwikkeld en dit zijn de sterke punten:

 

Zuster Jansen is zeer blij met het behaalde resultaat omdat dit laat zien dat er constant wordt gewerkt aan de kwaliteit van haar zorg- en dienstverlening en het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN