Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artikelen

15/09/2015 Particuliere thuiszorg Brabant met spoed inzetbaar

Wanneer er sprake is van ziekte, ouderdom of een handicap, is particuliere thuiszorg vaak hard nodig om verblijf in een zorginstelling te kunnen voorkomen. Het is dan belangrijk om op zeer korte termijn al zorg te kunnen ontvangen. Particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen biedt onder andere zorg in Brabant, waar men ook in spoedgevallen op kan rekenen. Dit geldt niet alleen voor de 12-uurs zorg en nachtzorg, maar ook voor de intensieve 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve zorg.

Wanneer zorg met spoed?

Zorg kan met spoed worden ingezet wanneer iemand bijvoorbeeld net ontslagen is uit het ziekenhuis, maar thuis nog niet helemaal zelfstandig kan functioneren. Ook wanneer men juist nog wacht op opname in het ziekenhuis, is deze vorm van zorg mogelijk. Dit wordt overbruggingszorg genoemd. Uiteraard is de particuliere thuiszorg in Brabant ook met spoed in te zetten wanneer er sprake is van vervelende ouderdomskwalen, een ingrijpende ziekte of andere omstandigheden. Ook mantelzorgers doen steeds vaker een beroep op Zuster Jansen, wanneer de zorgtaak voor hen te zwaar wordt en er op korte termijn professionele ondersteuning nodig is.

Meer over particuliere thuiszorg

De particuliere thuiszorg in Brabant door Zuster Jansen is zorg waar de zorgvrager zelf de controle over houdt. Omdat er geen indicatie nodig is, bepaalt de zorgvrager geheel zelf welke ondersteuning hij ontvangt en in welke hoeveelheid. Particuliere zorg kan voor een klein gedeelte met een PGB (persoonsgebonden budget) worden bekostigd. Wanneer u kiest voor Zuster Jansen, worden er kleine teams ingezet. Dit komt de vertrouwensband tussen de zorgvrager en de zorgverleners ten goede. Particuliere thuiszorg kan naast Brabant ook op alle andere locaties in Nederland met spoed worden geboden.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

   • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN