Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artikelen

01/01/2017 Orthopeden Hagaziekenhuis nemen ontslag

Van de tien orthopeden van het Hagaziekenhuis uit Den Haag hebben zes orthopeden ontslag genomen. De reden is dat ze vinden dat hun nieuwe werkplek, de nieuwe kliniek in Zoetermeer, te ver weg is.

In Zoetermeer komt een groot behandelcentrum waar 20 orthopeden zullen werken. Het gaat om artsen uit het Hagaziekenhuis, het Lange Land ziekenhuis uit Zoetermeer en het Reinier de Graaf ziekenhuis uit Delft.

De zes orthopeden die ontslag hebben genomen zijn bang voor de versnippering van hun werk en zijn bang dat je als arts, straks vanuit Zoetermeer, niet zo goed meer op de hoogte bent van je patiënten op het spreekuur in Den Haag. De poliklinische spreekuren blijven in Den Haag, er zal worden geopereerd in Zoetermeer.

De zes artsen zijn van plan een eigen orthopedische kliniek op te richten.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN