Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artikelen

26/10/2015 Huisartsen adviseren particuliere thuiszorg het Gooi door Zuster Jansen

Huisartsen zien vaak van dichtbij wat ziekte, een handicap of ouderdomskwalen met iemand kunnen doen. Omdat mantelzorg niet altijd een (gewenste) optie is, en het streven is om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen, adviseren zij daarom particuliere thuiszorg. Kiest u bijvoorbeeld voor particuliere thuiszorg in het Gooi, dan houdt u zelf de controle over de zorg die u ontvangt. Er is voor iedereen een passende vorm van zorg. Dit is uitermate belangrijk, gezien iedere situatie weer vraagt om een andere oplossing. Bij particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen kunt u terecht voor professionele 1 op 1 zorg, waarbij een hechte band tussen zorgverlener en zorgvrager centraal staat. Zo kunnen de zorgverleners u dagelijks geven wat u nodig heeft.

Zelf de juiste oplossing kiezen

Particuliere thuiszorg in het Gooi is zorg die u zelf inschakelt. U heeft er geen indicatie voor nodig. Dit betekent dat er niemand is die voor u beslist welke zorg u mag afnemen en in welke hoeveelheid dat gebeurt. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van 24-uurs zorg, 12-uurs zorg of nachtzorg? Dan is die keuze aan u. Uiteraard kan de zorgcoördinator van Zuster Jansen u uitstekend adviseren over zorg die bij uw persoonlijke omstandigheden past.

Geen wachtlijsten voor onze zorg in het Gooi

Met de zorg van Zuster Jansen kan verblijf in een zorginstelling worden voorkomen. Om u zo snel en zo goed mogelijk te kunnen bijstaan in de moeilijke periode die u doormaakt, garanderen we u dat u niet op een wachtlijst komt te staan. Zelfs in spoedgevallen kunt u rekenen op onze zorgverleners. Omdat wij het belangrijk vinden dat u een vertrouwd gevoel heeft bij onze zorg, krijgt u altijd te maken met een klein, vast zorgteam. Het is mede hierdoor dat huisartsen onze zorg in het Gooi een passende oplossing vinden voor mensen die te maken hebben met onder andere ziekte en ouderdom.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN