Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artikelen

22/09/2015 24-uurs zorg bij Alzheimer kan met spoed starten

Mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer in een wat later stadium, kunnen niet altijd meer goed alleen zijn. In sommige gevallen vormt iemand zelfs een gevaar voor zichzelf, of voor zijn directe omgeving. Omdat het voor mensen met Alzheimer vaak prettiger is om thuis te blijven wonen, is goede (particuliere) thuiszorg een gewenst alternatief voor verblijf in een zorginstelling. Particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen bijvoorbeeld verleent 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer, die zelfs met spoed kan worden ingezet.

Wat houdt 24-uurs zorg in?

24-uurs zorg bij Alzheimer houdt in dat er dag en nacht een zorgverlener aanwezig is. Er wordt daarbij altijd rekening gehouden met wat de zorgvrager wil en kan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om samen te gaan wandelen, boodschappen te doen of samen te koken. Omdat geen situatie hetzelfde is, ziet ook de invulling van zorg er steeds weer anders uit. Wel is het zo dat iedereen, waar u ook woont in Nederland, op korte termijn al kan rekenen op de zorg van Zuster Jansen. Er wordt namelijk niet gewerkt met wachtlijsten. Naast 24-uurs zorg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld nachtzorg of 12-uurs zorg te kiezen.

Zelf de controle houden over zorg

Niet alleen voor de zorgvrager zelf, maar ook voor naaste familie en vrienden is het prettig om te weten dat u verzorgd en verpleegd wordt door professionele en betrokken zorgverleners. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg, wat inhoudt dat u altijd zelf de controle houdt over de zorg die u ontvangt. Meer informatie over de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is te vinden op deze website.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN